Kvaltider!

Det verkar bli jämnt i kvalet till Allsvenskan i hockey. Mitt tips Tingsryd och Oskarshamn, men det är ju med hjärtat. Idag var det f-möte i hermans klass och jag blev lite Discoansvarig inför hösten, förmodligen hade de sett mig på dansgolven. Alla utom jag har varit lite sjuka här i stugan idag.  Kvällen avslutades med att se på Mjällbys framfart i fotbollsallsvenskan, otroligt kul. Jag tror jag ska ner och se på en match på Strandvallen i sommar.

Dagens låttips: Eldkvarn-Mitt hjärta ropar ditt namn

Innebandyavslutning

Efter hemkomst från Stockholm stack jag ner till Innebandyavslutningen i Sunnerbohallen. Där hade killarna vunnit en resp. förlorat en match mot Älmhult. Ville hade dömt kanon, det går alltid att lita på honom! Efter matcherna var det pizza men den dröjde då bagarn på Charlie hade glömt en beställning på 16 pizzor. Hur är det möjligt?? Det löste sig och vi fick dem till ett bra pris. Därefter var det Äventysbadet för killarna och godis. Jag tror de hade en helkul dag verkar det som. Vi satte ihop ett schema inför Jysknätterna som vi kanske ska göra v.16. Ska bli kul att se hur föräldrarna reagerar på schemat. Jag hade köpt presenter till familjen, gick väl sådär! Hedda hade en likadan klänning som hon fick, Anns skjortklänning var för liten och Herman tyckte att skjortan som jag köpte till mig själv var ful!! Vilken klassiker. Det enda som passade var ett par jeansshorts till Herman.

Nu måste vi snart signa lite nya spelare inför hösten, gärna två lönnlöv från Olofström och ett från Gislaved.

Dagens låttips: Rainbow- Since you been gone


Snarkande bror

Hur kul är det att ligga och lyssna på Calles snarkande en natt??? Sådär faktiskt! Efter att ah slängt en av hans illaluktande strumpor på honom slumrade han in lite bättre och blev halvt medvetslös. Igår visade jag släkten runt i Stockholm eftersom jag är så världsvan. Vi tog Stockholms störtsa pizza på kvällen på Birkastan pizzeria, grymt stora. Själv shoppade jag lite, det var inte igår. På eftermiddagen igår kollade vi Rögle-Lökers och tack och lov så är Lökers kvar i samma serie som Troja nästa år.Idag startar Stålet Kupp i Ljungby hoppas det går bra för killarna. Jag tycker att vi skulle hoppa på tåget med Jysk och tjäna lite pengar. Nu ska vi äta frukost och sedan ska vi hämta morsan och farsan på Birger Jarl.
Dagens låtval: Hans Martin - När du går över floden

Födelsedagar

Igår fyllde Hedda 8 år och Morsan 70. Hedda blev väldigt glad över sitt stora paket med ett dockhus i. Sedan åkte jag och Fläsk upp till Stockholm för att överraska morsan. Vi bor hos Prille och hans tjej Malin. När morsan och farsan kom till restaurangen på kvällen så satt vi redan där utan att morsan visste det, snacka om att hon blev förvånad! Ett tag trodde jag att hon skulle svimma. Idag blir det storstan men absolut inte shopping! Farsan bjuder på frukost på hotellet. Prilles lägenhet är jättesnygg. Hoppas nu cupen i bandy går bra imorgon!
Dagens låttips: Morsans special: Smokie- Living next door to Alice

Runsten

Kanon! Herman letade upp en stuga igår kväll i Runsten på Öland som vi ska hyra till sommaren. Blir perfekt eftersom Hedda längtar till djurparken. Ni som läser detta har ni några bra tips på vad mer jag ska göra på Öland? Idag är det tvätt som gäller men jag kom hem lagom så det blir mest att para ihop strumpor för min del. Hedda är iväg och simtränar och Herman är på datorn.

Snart börjar det: Heja Taif, Nybro och Olofström.
Sitter och lyssnar på Hammerfall ,faktiskt riktigt bra, man får gamla 80-talsrysningar och vill börja headbanga men inser att det är något som fattas.

Krya på dig Jacob!

På banan igen!

Efter datastrul i flera veckor är jag tillbaka. Våren har äntligen kommit lite grann, snacka skönt! Igår var det säsongsavslutning i innebandyn. Vi förlorade mot Öjaby men var lika glada ändå. Killarna är härliga att jobba med och nästa år då händer det stordåd, det kan jag lova. Herman har hamnat i stimmet och satte ett mål igen, verkligen kul. Sitter och är lite sugen på att åka till Tingsryd imorgon och titta på Taif-Vita hästen. Hoppas Taif vinner imorgon och på tisdag och sedan vinner kvalserien och går upp i Allsvenskan. Vilken drömserie det kan bli med Rögle, Tingsryd och Nybro i samma serie och sedan så värvar vi Olofströms kanadicker!!! Hedda gör matteläxan, hur kul tycker hon det är egentligen men det börjar lossna lite.
Fel låt vann i igår! Mina favoriter var Fakiren och så klart Pontare, han är grym!

Dagens låttips: Roger Pontare - När vindarna viskar mitt namn

RSS 2.0