Barnkalas

Kronoskogen hela eftermiddagen igår. Hedda hade barnkalas tillsammans med några klasskamrater. Det var grillning, snöboll, pulka mm. Blev väldigt lyckat tycker jag. Något som är mindre lyckat är Heddas hälsotillstånd just nu. Vi sover otroligt lite på nätterna och nu har hennes anfall kommit på dagarna också. Herman softade hela dagen igår och spelade sitt nya spel Call of duty. Killarna i laget gjorde det kanon igår när de mötte serieledarna Vöikers och förlorade bara med 4-2. Berodde det på att jag inte var med, eller var tror du Wiberg? Vi har verkligen spelat upp oss den senaste månaden. Däremot hatar man och se Lagans framfart i tabellen med sitt halvt vuxna lag. Hur är det möjligt att vara slagpåse under hela hösten för att sedan efter jul vinna mot alla, även topplagen. Värvade dom innan transferfönstret stängde 31/1????
Vi nobbar dessa i fortsättningen tycker jag.

Idag jobbar vi för tre nya poäng mot Örebro. Coachtips: Låt Mattias N. spela kvar med Håkansson och Edblom om nu Sandell är skadad. Den kedjan var ju mycket bättre när Mattias kom in.

OS: Blir man förvånad, Sverige vallar bort sig första dagen i skidskytte. De säger alltid att de har bra vallateam men sen så vallar de alltid fel när det verkligen gäller.


Vilken vecka!

Bortamatch i Växjö i tisdags och onsdags resulterade i två vinster. Först i Vi i femman där Oscar och Matilda imponerade. Herman var expert i Stegen, jättekul för honom. Länsmästare blev dom och 3000 rikare till klassen!

Vinst mot lakers igår efter straffar. Oavgjort efter full tid helt rättvist. Troja gjorde en jättebra match men ishallen är grymt kall!!

Regionfinalen idag i Vi i femman förlorade vi på målsnöret. Alla var lika efter ordinarie frågor men Stensberg åkte dit på utslagsfråga nummer 1, tyvärr! Det är bara att komma igen och ta Vöikers borta på lördag istället.
Idag var Herman expert på Idag och samhälle och frågan var inte lätt men de klarade 1 poäng i alla fall, bra!

Imorgon ska vi åka skidor i skolan i klassen. Undrar hur det ska bli då några aldrig stått på ett par skidor.

Nu blir det favoritprogrammet Antikrundan, jag tror man börjar närma sig pensionen!

Ska tåget köra ifån oss?

Match idag mot Alvesta. Ska vi vara med från början eller ska vi stå kvar på perrongen och se på medans tåget kör iväg i våldsam fart. Sist hade vi inte mycket att hämta men det känns som om vi kommer att vara närmare dem idag. Fest hos familjen Werner igår kväll, mycket trevligt. Jag fick reda på att deras katt hade dött och att de skaffat ny. ( den gamle dog visst för 3-4 år sedan och det hade jag inte märkt!) Idag ska vi fira Gustav Salo som fyller 12 år. Hoppas nu killarna är taggade inför matchen, jag är det som vanligt. När innebandysäsongen är över kommer jag inte veta vad jag ska göra. Matchstart 12.30 i Sunnerbohallen kom gärna och titta.

Dagens låt: Skillet - Monster ( Herman Axelsson i målet ska vara som monstret i Toronto idag!)

Vilken coachning!

Jag orkar inte skriva mycket idag, men efter dubbla byten i onsdags och bäst på plan så hamnade Mattias i 4-linan igår mot Leksand. En stor skandal! I andra perioden kom han in för första gången efter 12.34. Vad liknar det? Har vi sååå många bättre spelare i Troja, eller var alla så bra igår och visade bättre glöd än Mattias? SVARET är nej! Coachningen igår var den sämsta i år. Det hade förmodligen inte hjälpt med världens bästa coachning heller men man måste försöka, Leksand såg riktigt bra ut. Vi måste låta våra juniorer spela, in med marcus mer, in med Holst mer och framför allt spela med Mattias Nilsson.

Inga nya spelare blev det heller ( hade mest hoppats på ny tränare, när tradas dom? )

Veckans grupp: KISS - Detroit rock city

RSS 2.0