Jysk!

I natt satt jag 4 timmar och vaktade så att inga tjuvar tog några utemöbler med sig hem från parkeringen utanför Jysk. Detta arbete som vi fått till Hermans innebandylag under 5 dagar har hittills gått jättebra. Inga har försovit sig eller blivit hotade. Själv har jag suttit 8h men i natt ska Ann sitta 2h. Vid vissa tillfällen har jag kunnat rätta USA-prov och då går ju alltid tiden snabbt.
Efter att jag vaktat idag åkte Ann och jag upp och inhandlade till fyndpriser en ny byrå, en TV-bänk och en bänk till balkongen. Det visade sig att de sänker priserna för var dag som går. Nu återstår det värsta, montera allt. Hur det ska gå vet ingen! Nu ska jag och Herman snart sticka på LIF. Jag tror knappast på vinst men det är alltid roligt att komma ut lite.

Dagens låttips: Black Sabbath - Heaven and Hell

Här var det lax till förrätt!


Gunnel och morsan skålar i champagne!


Domkyrkan i Lund


Långfredag

Igår var det långfredag och hela familjen var i Lund hos morsans syrra. Hon hade bjudit dit oss för att fira morsans 70-årsdag. Idag är man ganska stinn i buken. Både Gunnel och Christer är ju intresserade av mat så man blev välfylld innan man åkte hem. Deras lägenhet var enorm! Det var en trevlig dag och roligt att sitta och prata med dem i lugn och ro. Herman tyckte det var roligt att fotografera universitetsbyggnader och domkyrkan som låg granne med våningen. På tal om annat så var det kanon att Taif vann igår. Lite oroligt tyst på spelarmarknaden i Troja, men det gör inget så länge det är Hurtubise de värvar.

Dagens musiktips: Guns´n´Roses - Welcome to the jungle

RSS 2.0