Barnkalas

Kronoskogen hela eftermiddagen igår. Hedda hade barnkalas tillsammans med några klasskamrater. Det var grillning, snöboll, pulka mm. Blev väldigt lyckat tycker jag. Något som är mindre lyckat är Heddas hälsotillstånd just nu. Vi sover otroligt lite på nätterna och nu har hennes anfall kommit på dagarna också. Herman softade hela dagen igår och spelade sitt nya spel Call of duty. Killarna i laget gjorde det kanon igår när de mötte serieledarna Vöikers och förlorade bara med 4-2. Berodde det på att jag inte var med, eller var tror du Wiberg? Vi har verkligen spelat upp oss den senaste månaden. Däremot hatar man och se Lagans framfart i tabellen med sitt halvt vuxna lag. Hur är det möjligt att vara slagpåse under hela hösten för att sedan efter jul vinna mot alla, även topplagen. Värvade dom innan transferfönstret stängde 31/1????
Vi nobbar dessa i fortsättningen tycker jag.

Idag jobbar vi för tre nya poäng mot Örebro. Coachtips: Låt Mattias N. spela kvar med Håkansson och Edblom om nu Sandell är skadad. Den kedjan var ju mycket bättre när Mattias kom in.

OS: Blir man förvånad, Sverige vallar bort sig första dagen i skidskytte. De säger alltid att de har bra vallateam men sen så vallar de alltid fel när det verkligen gäller.


Kommentarer
Postat av: MW

Lillis, hade du varit med så hade det blivit en kassaskåps säker seger tror jag.Tungt med poängtapp idag, jä... domare!.

2010-02-14 @ 19:24:14
URL: http://wibergarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0